OKUL MÜDÜRÜ

Murat Burak SAN

29.06.2022 717

1977 yılında Erzincan da doğdu. Ortaokulu Erzincan İmam Hatip Lisesinde okudu. Lise  öğrenimi Erzincan Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. Sınıf Öğretmenliği alanında  Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesinde lisans,  Atatürk Üniversitesinde yüksek lisans derecelerini almıştır. Halen Satranç Federasyonu Erzincan İl Temsilciliği görevini yürütmektedir. Üniversite yıllarında Bilişim sektöründe Teknik Servis Müdürlüğü ve Yerel Gazetelerde Muhabirlik yapmıştır. Ulusal Projelere (SODES,KUDAKA,JAPONYA BÜYÜKELÇİLİĞİ,TÜBİTAK ) birçok proje yazmış ve proje yönetmiştir.Erzincan Halk Eğitim Merkezinde Destekleme ve Yetiştirme Kurslarından sorumlu müdür yardımcılığı görevlerini başarıyla yürütmüştür.Şehit Polis Kenan Ardıç İlkokulu Müdürlüğü ve Hayrettin Paşa İlkokulu Müdürlüğü yapmıştır. Çalıştığı kurumlarda uyguladığı projeleri Uluslararası Sempozyumlarda sunmuştur. Evli ve üç çocuk babasıdır.