Protect Nature save the planet e-twining projesi başladı.

20.02.2024 38

20-02-2024Logo tasarımımız

Çocukların çevre eğitimi, okul öncesi ve okul eğitiminde öncelikli bir görevdir ve ekolojik kültürün oluşmasının önemli bir koşuludur. Öğretmen olarak görevimiz çocuklarda sorumluluk ve doğaya saygı tutumu oluşturmak, onlara doğal kaynakları korumayı öğretmektir. Projenin temel amacı çevrenin korunması ve doğaya ve sakinlerine önem verilmesi gerektiği konusunda farkındalık yaratmaktır. Ekolojik konunun su, atık, geri dönüşüm gibi farklı yönleri üzerinde çalışacağız ve etrafımızdaki bitki ve hayvanlar hakkında daha fazla bilgi edineceğiz. Açık hava etkinlikleri düzenleyeceğiz ve öğrencilerimiz doğa malzemeleriyle çalışma, doğayı keşfetme ve doğada daha fazla vakit geçirme fırsatına sahip olacaklar. Proje faaliyetleri çocukların doğa ve insanlar arasındaki karşılıklı ilişkiyi anlamalarını sağlayacak, çocukların ekolojik davranışları hakkında kalıcı bilgi, beceri ve tutumlar geliştirecektir.